MUUMIMUKIT 2015

2015 on muumien juhlavuosi

Tänä vuonna on siis pidetty tiuhaa tahtia uusien mukien julkaisemisessa. Näistä mukeista Nuuskamuikkunen ja Pikkumyy korvaavat kyseisten mukien vanhat mallit, jotka poistuvat tuotannosta. Näin ollen nämä muumimukit tulevat jatkuvaan tuotantoon. Sen sijaan muut tämän vuoden muumimukit ovat hiukan erikoisempia tapauksia.

Ensimmäisenä joukosta eroaa Muumimuki Muumitalo, joka on Muumien 70-vuotis juhlamuki. Se on erittäin tyylikäs muumitaloa kuvaava muki, jonka erikoistuutena on sen mukana tuleva pahvikatto. Voit siis luoda mukista ihka oikean muumitalon.

Eniten tänä vuonna puhetta on aiheutta uusi Muumimuki Pidä Ruotsi siistinä. Kyseinen muki on ainoastaan myynnissä Ruotsissa,joten se on aiheuttanut harmaita hiuksia monille Suomen muumimuki-keräilijälle. Apu on kuitenkin lähellä sillä voit tilata kyseisen mukin tämän sivuston kautta. Tutustu mukin tilausmahdollisuuksiin painamalla “Katso lisää” nappia mukin alapuolella.

Tämän hetken uusin muumimuki on kesän 2015 teemamuki Hetki Rannalla. Se on teemamuki, joka tarkoittaa että sitä saa vain määrätyn ajan joten kannattaa olla nopea sen tilauksessa.

Muumimukit ovat siis ottaneet erittäin vahvan startin vuonna 2015 ja tämä ilahduttanee sekä kauhistutanee muumimukien-keräilijöitä, sillä nyt kokoelmaan on kerättävänä monen monta uutta muumimukia. Muumimukien kuvituksella löytyy myös muita tuotteita, kuten lautasia sekä lusikoita. Näitä voit katsella tarkemmin siirtymällä jollekkin monista muumimuki myyjien sivustoista.

Tavallisesti muumimukeja on julkaistu noin 4 kpl vuodessa, joten jää nähtäväksi monta uutta muumimukia vuosi 2015 tuo tullessaan loppujen lopuksi. Me pidämme sinut ajantasalla uutuuksista, joten tarkkaile meidän sivustoamme ja sillä välin hanki nämä uutuudet.